Samsungi uus nutitelefon võib USA poelettidelt kaduda

Apple taotleb USAs keeldu Samsungi uuele Galaxy nutitelefonile seoses süveneva patendivaidlusega mõlema ettevõtte vahel, kirjutas Bloomberg.

Apple on süüdistanud Samsungit oma toodete kopeerimises ning lisas uue Galaxy S III musta nimekirja, mis Apple'i kinnitusel on rikkunud tema patente. Galaxy S III  nutitelefon on kõige uuem versioon Samsungi menukast nutitelefonide seeriast, mis tuli USAs müügile juunis.

Apple nõuab müügikeeldu USAs järgmistele Samsungi toodetele: Galaxy S III - Verizon, Galaxy Note, Galaxy S II Skyrocket, Galaxy S II Epic 4G Touch, Galaxy S II, Galaxy S II - T-Mobile, Galaxy S II - AT&T, Galaxy Nexus, Illusion, Captivate Glide, Exhibit II 4G, Stratosphere, Transform Ultra, Admire, Conquer 4G ja Dart. Lisaks veel seadmed nagu Galaxy Player 4.0 ja Galaxy Player 5.0 meediapleierid ning Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 7.0 Plus ja Galaxy Tab 8.9 tahvelarvutid

Varem San Jose kohtule esitatud hagis nõudis Apple 8 Samsungi mobiilseadme müügi keeldu USAs. 

Samsungi aktsia kukkus täna Korea börsil 1,4%.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara