6. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti tutvustab end välismaal brändiga Study IT in .ee

Eesti Infotehnoloogia Sihtasutus lansseerib IT Akadeemia programmi logo ning välisriikides Eesti IKT kõrghariduse turundamiseks suunatud uue Study IT in .ee kaubamärgi.

IT Akadeemia logo ja visuaalse identiteedi loomise riigihanke võitnud OÜ Velvet on andnud Eesti Infotehnoloogia Sihtasutusele (EITSA) üle nii stiiliraamatu kui vajalikud turundusmaterjalid. IT Akadeemia programmi ning laiemalt Eesti IKT valdkonna kõrgharidust hakatakse välisturgudel turundama Study IT in .ee kaubamärgi all.

Velveti loovjuht Kristian Kirsfeldt märkis uut logo tutvustades, et IT Akadeemia identiteedis on miksitud rahvuslikke mustreid moodsa tehnoloogiaikonograafiaga. "Peaksime mõlema üle uhked olema – meie pärand ja meie hetke panus moodsasse infoühiskonda – ning läbi nende joonte tutvustama ennast ka välistudengitele. Nemad on ju need, kes lähevad aasta või paari pärast tagasi oma kodumaale ja ütlevad, et "Eesti on ikka päris lahe punk koht!"," selgitas ta.

EITSA juhatuse liige Erki Urva rõhutas, et Study IT in .ee kaubamärki asutakse kasutama erinevatel välisturundusüritustel koostöös ülikoolide ja sihtasutuse Archimedes "Study in Estonia" programmiga. "IT Akadeemia programmi toetused peaksid oluliselt kaasa aitama Eesti ülikoolide IT valdkonna tipperialade rahvusvahelistumisele ning seeläbi ka nende kvaliteedi ja konkurentsivõime jätkuvale kasvule," märkis ta.

IT Akadeemia on riigi, ülikoolide ja ettevõtete koostööprogramm IKT hariduse jätkusuutlikuks kvaliteedi tõstmiseks ning spetsialistide väljalaske suurendamiseks. 2012/13 õppeaastal toetatakse IT Akadeemia programmist TTÜ ja TÜ ühiseid tarkvaratehnika ja küberkaitse magistriõppekavasid ning mõlema ülikooli informaatika bakalaureuseõppekavasid. IT Akadeemia programmi rahastatakse riigieelarvest ning ettevõtjate annetustest. Programmi suurtoetajaks on Skype ning programmi elluviijaks EITSA.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755