Autor: Meelis Mandel • 25. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäev käivitas uudisveebi IKT-juhtidele

Täna lansseeris Äripäev IKT sektori uudiseid koondava veebikeskkonna www.ituudised.ee, see on juba üheksas valdkonnapõhine uudissait.

Saidi toimetajaks on Marek Mühlberg ja tema eesmärk on vahendada Eesti IKT sektoris toimuvat ja anda ülevaade valdkonna arengutest välismaal.

Sihiks on võetud erinevate osapoolte kaasamine ja platvormi pakkumine diskussiooniks. Sõna saavad nii erasektori, avaliku sektori, akadeemia kui ka vabaühenduste esindajad. Käsitletavate teemade ring on lai, ulatudes äritulemustest haridusküsimuste ja seadusloomeni.

Registrite ja Infosüsteemide Keskuse direktor Mehis Sihvart möönab vajadust keskse kanali järele. Sihvarti sõnul on erinevate IT-alaste keskkondade loomine, kus erasektor, avalik sektor ja vabakond saavad omavahel mõtteid vahetada ja kus tekib sisuline diskussioon, kindlasti tervitatav initsiatiiv.

ITuudised.ee on suunatud IKT valdkonna otsustajatele ja valdkonnas töötavatele inimestele, kuid huvitavat lugemist jagub ka lihtsalt tehnoloogiasektorist huvitatutele.

Mühlbergil on osalus väikeses IT-ettevõttes OÜ John Doe alates aastast 2006 ning samuti kuulub talle ettevõte Nordmill. Lisaks on ta töötanud Registrite ja Infosüsteemide Keskuses rakenduste administraatorina. Tallinna Ülikoolis on läbinud inglise keeles oleva õppekava "Interactive Media and Knowledge Environments" informaatika instituudis, magister läheb kaitsmisele jaanuaris.

Mühlberg kutsub üles liituma ka ituudised.ee uudiskirjaga. Siin argumendid, miks tellida ituudised.ee uudiskiri:

* Korra nädalas kõik olulised IKT-valdkonna uudised tasuta ühes e-mailis;

* Arvamuslood, blogid ja intervjuud Eesti ja muu maailma IKT-sektori otsustajatelt;* Värsked tööpakkumised;* Eelmüügi erihinna pakkumised kõikidele Äripäeva IKT-valdkonna seminaridele, koolitustele, klubidele ja konverentsidele.

Uudiskirjaga tasub liituda kiiresti, sest uutele liitujatele on Äripäeval kolm kingitust: - kõigi inimeste vahel, kes liituvad ituudised.ee uudiskirjaga esimese nädala jooksul (25.09-02.10) loosime välja 1 tasuta pääsme 16. oktoobri IT konverentsile “IT-juhtimist ei ole enam. On JUHTIMINE”

* Esiteks

* Teiseks pääsevad 20 esimest sooviavaldajat konverentsile “IT-juhtimist ei ole enam. On JUHTIMINE” uue liituja erihinnaga 199 eurot + km (kehtiv soodushind on hetkel 219 eurot).

* Kolmandaks saavad kõik esimese nädala jooksul liitujad Äripäeva tasuta tellimuse 2 nädalaks.

Uudiskirjaga saab liituda SIIN

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755