Autor: Rainer Saad • 28. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keelule vaatamata on Facebookil Hiinas üle 63 mln kasutaja

Täna avaldatud uuringu kohaselt on Facebookil Hiinas vaatamata sotsiaalmeediavõrgustiku keelule üle 63 miljoni kasutaja.

Facebooki kasutajate arv Hiinas kasvas selle aasta teise kvartali jooksul 63,5 miljonini, mis on 7,9 miljonit rohkem kui kaks aastat varem, ütles Londonis asuv GlobalWebIndex enda tänases blogipostituses. Twitteri kasutajate arv on alates 2009 kolmekordistunud 35,5 miljonini.

GlobalWebIndexi asutaja Tom Smith ütles, et Hiinas blokeeritud veebilehtedele saab pääseda ligi läbi nn proksi teenuste, mis ühendab kasutajad riigist väljaspool asuvate serveritega, mille ligipääsetavust veebilehtedele ei filtreerita, vahendas Bloomberg.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755