Autor: Rainer Saad • 1. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google’i turuväärtus suurem kui Microsoftil

Google’ist sai täna Microsofti eest turuväärtuselt teine tehnoloogiaettevõte maailmas, mis on järjekordne märk sellest, et Google jätkab laienemist.

Populaarse otsingumootori Google’i aktsia tõusis 0,8 protsenti 760,66 dollarini, tehes sellega firma turuväärtuseks 249,5 miljardit dollarit. Maailma suurim tarkvaratootja Microsoft langes 0,6% 29,57 dollarini. Microsofti turuväärtus langes 247,8 miljardi dollarini.

„Arvuti riistvara äril ei lähe praegu just kõige paremini,” ütles Colorados asuva Wedge Partnersi analüütik Martin Pyykkonen Bloombergile. 

 Maailma kõige väärtuslikum ettevõte on Apple, mille turuväärtus on 632,7 miljardit dollarit. Apple möödus 2010. aastal Microsofti turuväärtusest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755