Autor: Fredy-Edwin Esse • 1. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia ja Oracle löövad käed

Nokia sõnul teatatakse täna lepingu sõlmimisest tarkvaragigandi Oracle'iga, kelle kliendid saavad ligipääsu Nokia kaarditeenustele.

Soome mobiiltelefonitootja Nokia, kes 2007. aastal ostis maailma suurima digikaartide firma Navteq, on otsimas võimalusi laiendada äri, mille tulemusel on hiljuti löödud käed Grouponi ning Amazon.com-iga, kirjutab Wall Street Journal. Lisaks on Nokial koostööleping Yahooga.

Oracle on maailma suuruselt kolmas tarkvarafirma, kuid müüb äriklientidele ka raudvara. Firma näeb tehingut võimalusena integreerida oma toodetesse võimekat kaardisüsteemi.

Nokia on väidetavalt huvitatud faktist, et Oracle müüb enda tooteid äriklientidele, millega nad saaksid ligipääsu uuele ja laiemale kasutajaskonnale.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755