Autor: Laura Mallene • 1. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus iPhone müüdi veebis läbi veerand tunniga

Reedel müüki tulnud iPhone müüdi ka Eestis maha rekordkiirusel. EMT veebipoest osteti nutitelefoni partii ära veerand tunniga, EMT esindustes kahe tunniga.

EMT juhatuse esimehe Valdo Kalmu sõnul olid esinduste uste taga küll väiksed järjekorrad, ent kõik kulges rahulikult. Müük sujus tõrgeteta nii veebis kui esindustes.

Esimese partiiga tuli müügile vaid 16 GB mudel. EMT esindaja Kaja Sepa sõnul pole teada, millal järgmine kogus saabub, kuid ta lisas, et järgneva partiiga peaksid saabuma ka 32 ja 64 GB mudelid.

Kalmul endal uut iPhone’i ei ole. “Kliendid peavad enne saama. Siis mina,” sõnas Kalm.

iPhone 5 oli EMT esindustes ja e-poes saadaval järgmiste hindadega: 16GB mudel 679 eurot, 32 GB mudel 789 eurot ja 64 GB mudel 899 eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755