Autor: Rainer Saad • 2. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Patendisõjas keelatud Galaxy Tab on USA poelettidel tagasi

USA kohus eemaldas Samsungi tahvelarvutilt Galaxy Tab 10.1 ajutise müügikeelu Ameerika Ühendriikides, mida nõudis Apple patendivaidluses Lõuna-Korea ettevõttega.

USA vandekohus leidis, et Samsung ei ole rikkunud Apple’i patenti D’889, mis oli aluseks tahvelarvuti kohtulikule keelule.

Juriidiline vaidlus patentide pärast kahe firma vahel sai alguse eelmisel aastal, kui Apple kaebas Samsungi kohtusse mitmes riigis ning Samsung esitas vastuhagid.

Kaks maailma tuntumat mobiiltelefonitootjat on üksteise vastu hagenud 10 riigis. Samsung väidab ka Apple’i kõige uuema iPhone 5 kohta, et see rikub mõnd tema patenti, kirjutas Reuters.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755