Autor: Ave Lepik • 4. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman loob üle 40 uue töökoha

Koduste kommunikatsioonilahenduste pakkuja Starman loob tänavu juurde üle 40 uue töökoha, otsides uusi teenindajaid, telefonimüüjaid ja tehnikuid, teatab ettevõte.

Starmani juhatuse liikme Toomas Tiiveli sõnul on ettevõte pidevalt laiendanud teenustevalikut, mis omakorda tähendab uusi väljakutseid ka klienditeenindusele. “Niivõrd olulised muutused eeldavad teenindus- ja müügimeeskonna ridade tugevdamist, et tulla toime kasvava nõudlusega ning samas mitte teha järeleandmisi teeninduskvaliteedis,” ütles Tiivel.

Starman on juhtiv koduste kommunikatsioonilahenduste pakkuja, kelle teenused jõuavad Eestis üle 560 000 kodusse. Ettevõte pakub televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuseid ning edastab telepilti lisaks ka maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv vahendusel. 1992. aastal tegevust alustanud Starman on kasvanud Eesti suurimaks vabaturu tingimustes tekkinud telekommunikatsiooniettevõtteks, mis annab tööd üle 200 inimesele.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755