5. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia üks juhtidest lahkus ametist

Nokia tooteturunduse juht lahkus ettevõttest, peale eelmisel kuul toimunud uue Lumia nutitelefoni väljatulekut, mis valmistas investoritele pettumuse, vahendas finantsuudisteagentuur Reuters.

Ilari Nurmi, kes oli Nokias tooteturunduse asepresident ja vastutav ettevõtte nutitelefonide strateegia eest, kinnitas Reutersile, et lahkus hiljuti Soome ettevõttest.

Nurmi ei täpsustanud, kas ta lahkus ettevõttest omal tahtel ja Nokia ei soostunud samuti teemat kommenteerima.

Nurmi esines meedias eelmine kuu, kui Nokia tõi avalikkuse ette Lumia 920 nutitelefoni, mis kasutab Windowsi tarkvara. Sel ajal näitasid investorid välja pettumust, et ei olnud avaldatud piisavalt infot telefoni turuletulemise kohta ja hindade kohta. Lumia edu vaadeldakse, kui hädavajalikku asja Nokia pinnal hoidmiseks.

Uut Lumia nutitelefoni on võimalik soetada novembris. Nokia aktsia hind oli enne USA kauplemispäeva lõppu tõusnud 0,76%, 2,66 dollari peale.

Autor: Teele Liblik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755