Steve Jobsi surmast täitus aasta

Täna täitus aasta maailma kõige väärtuslikumaks hinnatud ettevõtte Apple'i looja Steve Jobsi surmast. Jobs suri 5. oktoobril 2011 kõhunäärmevähki. Steve Jobsi surma järel võttis ettevõtte juhtimise üle senine operatsioonide juht Tim Cook.

Apple on tänase päeva puhul paigutanud ettevõtte kodulehele Steve Jobsi mälestusvideo. Vaata videot aadressil: www.apple.com

Steve Jobs ja tema lapsepõlvesõber Steve Wozniak asutasid 1970-ndate aastate lõpus ühiselt ettevõtte Apple Inc. Koos valmistati üks esimesi kommertsedu nautinud personaalarvuteid. Jobsi eestvedamisel saavutas suurt edu ka animatsioonistuudio Pixar.

Osale arutelus

  • Marek Mühlberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara