5. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Zynga annab kasumihoiatuse, aktsia kukub

Zynga Inc.’i aktsia hind kukkus järelturul 20%, kui online mängude tootja hoiatas, et kolmanda kvartali kasum tuleb pettumustvalmistav ja alandas aastast väljavaadet, vahendas Financial Times.

Lisaks pidi Zynga alandama 6 kuud tagasi 200 miljoni dollari eest ostetud mänguarendaja OMGPOPi väärtust 90 miljoni dollari võrra.

Zynga kasumihoiatus järgneb pettumustvalmistavale teise kvartali kasumitulemusele, mis pani ettevõtte aktsia hinna kukkuma 40%. Zynga aktsia hind kukkus neljapäevasel järelturul 57 dollari senti, 2,25 dollari peale. Detsembris, kui toimus Zynga IPO, oli algseks aktsia hinnaks 10 dollarit.

Zynga teatas, et ootab kolmanda kvartali tulemuseks 90-105 miljonit dollarit puhaskahjumit ja 12-14 dollari senti kahjumit aktsia kohta.

Zynga aktsia hind oli USA kauplemispäeva keskpäeva paiku langenud 18,12%, 2,3 dollari peale.

Autor: Teele Liblik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755