9. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebook testib „want“ nuppu

Facebook Inc. testib partneritega uut rakendust, mis laseks kasutajatel luua ostusoovide nimekirja kodusisustustoodetest, riietest ja teistest jaekaupadest, andes sellega veel ühe nükke e-kaubanduse suunas, vahendas finantsuudisteagentuur Reuters.

Facebook ütles, et teeb koostööd seitsme jaemüüjaga, kaasa arvatud Pottery Barni ja Victoria's Secretiga, et katsetada uut rakendust, mis laseks kasutajal märgistada soovitavad tooted, vajutades “want” (tahtma inglise keeles – toim) nuppu.

“Inimesed saavad tellida neid kollektsioone ja jagada oma sõpradega asju, millest nad huvitatud on. Inimesed saavad vajutada neid läbi ja osta neid asju Facebookist,” oli toodud Facebooki teadaandes.

Facebooki aktsia hind oli USA kauplemispäeva lõpuks -2,44%, 20,40 dollari peal.

Autor: Teele Liblik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755