Autor: Rainer Saad • 10. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taiwan Apple Mapsile: hägustage meie ülisalajane radar

Selgub, et tarbijad ei ole ainukesed, kes nurisevad Apple'i kaardisüsteemi üle, sest Taiwani valitsusametnikud väidavad, et uus süsteem avalikustab neile olulise kaitserajatise info.

Taiwan nõuab Apple'ilt, et viimane hägustaks satelliitpildid, millelt on näha riigi radarijaam, mida kasutatakse lennukite ja rakettide tuvastamiseks, kirjutas CNBC.

Sõjaväeametnike sõnul suudab üle 750 miljoni euro maksev kaugradar tuvastada raketirünnakuid lausa nii kaugelt kui Loode-Hiinast, pakkudes mitmeminutilist hoiatust rünnaku puhul.

Taiwani kaitseministeeriumi esindaja David Lo ütles, et Apple peaks järgima Google'i eeskuju ning kasutama madala resolutsiooniga satelliitpilte hoonetel, millel on oluline asukoht.

Apple'i uus kaardisüsteem asendas Google Mapsi firma kõige uuemas operatsioonisüsteemis iOS6.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755