Autor: Marek Mühlberg • 12. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MEKTORY kutsub ärimudelite konkursile

MEKTORY ärimudelite konkurss 2012 on TTÜ MEKTORY innovatsioonikeskuse eestvedamisel korraldatav ülikoolideülene võistlus tudengitiimidele.

Konkursiga soovitakse kaasata üliõpilasi kõikidest ülikoolidest ja valdkondadest. Osalemise eelduseks on idee või oskuse olemasolu ja tahe ennast ettevõtjana realiseerida.

Parima kolme hulka pääsenud tiimid saavad jaanuaris 2013 tasuta osaleda European Innovation Academy programmis. Lisaks eelnevale pälvivad parimad auhindu konkursi toetajatelt ja saavad võimaluse kohtuda edukate ettevõtjatega. Võidutiim saab väärika temaatilise õppereisi Silicon Valley’sse, USAs. 

Konkursi partneriteks on EAS, Eesti Arengufond, Tehnopol, Startup Garage, Garage48, Loov Eesti, Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid, Tallinna Tehnikakõrgkool, Eesti Kunstiakadeemia, IT Kolledž, EBS ja Tallinna Ülikool.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755