Autor: Marek Mühlberg • 15. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab e-õppe nädal "Kool kui digikodanikuks kasvamise koht"

Täna, 15. oktoobril annab Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse e-Õppe Arenduskeskus avapaugu e-õppe nädalale pealkirjaga „Kool kui digikodanikuks kasvamise koht."

E-õppe nädala raames toimuvad igal päeval (15. – 18. oktoober) temaatilised videoettekanded. Juttu tuleb digitaalsest tulevikust – digitaalne kirjaoskus, e-riik ja selle võimalused, sotsiaalvõrgustikud ja digijälg ning ristmeedia. Eesmärk on ärgitada noori arutlema teemadel, millele koolis tuleks igapäevaselt rohkem tähelepanu pöörata. Lisaks on õpetajatele loodud abistavad töölehed arutelude läbiviimiseks koolitunnis.

„Üha enam on noored kinni arvutiekraanis või muude infotehnoloogiliste vidinate küljes, kuid kas meie kodu- ja koolikeskkond on lapsi ette valmistanud selleks infotulvaks, millega nad iga päev tänu digitaliseeritud maailmaga kokkupuutumisele toime peavad tulema?“ selgitab e-Õppe Arenduskeskuse koolituse projektijuht Triin Pajur e-õppe nädala temaatikat täpsemalt.

Videoettekanded avaldatakse e-õppe portaalis (www.e-ope.ee) ja e-Õppe Arenduskeskuse Facebooki lehel (http://www.facebook.com/#!/digiope).

E-õppe nädalat toetab Hasartmängumaksu Nõukogu Haridus- ja Teadusministeeriumi kaudu ning Euroopa Liidu Euroopa Sotsiaalfondi programm BeSt. 

Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse e-Õppe Arenduskeskus (www.e-ope.ee) koordineerib arendustegevusi, mis toetavad info- ja kommunikatsioonitehnoloogia rakendamist õppetöös kutse- ja kõrghariduse tasemel.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755