Autor: Marek Mühlberg • 15. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme toimub Mobiilse Töökeskkonna Otsustajafoorum

Homme,16. oktoobril toimub esmakordselt Eestis Mobiilse Töökeskkonna Otsustajafoorum, mis toob kokku organisatsioonide IT-juhid ning mobiilseid töökeskkondi võimaldavate partnerettevõtete esindajad. Koos uuritakse, kuidas võimaldada inimestele rohkem vabadust töötada tööandja füüsilisest asukohast sõltumatult.

“Kaugtöö on paljudele juba tuttav mõiste, kuid mobiilne töökeskkond tähendab palju enamat,” sõnas Otsustajafoorumi korraldaja Endrik Randoja. “Me räägime sellest, kuidas hooldustehnik saab mobiilsete diagnostikaseadmetega teostada keeruliste masinate remonti kohapeal, säästes tohutult aega või kuidas müügimeeskond saab poes tahvelarvutit kasutades kontrollida oma toodete laoeisu, vormistada tellimusi ning viia läbi presentatsioone,” selgitas Randoja.

Mobiilse Töökeskkonna Otsustajafoorumi üks juhtmõte on, et mobiilsusega kaasneva suurema paindlikkuse saavutamiseks ei piisa vaid seadmete hankimisest, ümber tuleb korraldada äriprotsesse ning muuta töötajate mõttemaailma. Suurem vabadus eeldab töötajatelt kõrgemat enesemotivatsiooni ning juhtidelt suuremat usaldust oma töötajate vastu.

Foorumi partneriteks on EMT, Samsung ja SAP, kes esindavad vastavalt telekommunikatsiooni, seadmete ja tarkvara valdkondi, ilma milleta mobiilset töökeskkonda rajada ei ole võimalik.

Otsustajafoorumi raames korraldati Eestis esimest korda konkurss Mobiilne Töökeskkond 2012. Konkursi eesmärk on leida Eesti parimaid praktikaid mobiilsete töökeskkondade loomisel, õppida kolleegide kogemusest ja tunnustada mobiilsete töökeskkondade rajajaid. Võitja kuulutatakse välja Otsustajafoorumil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755