Autor: Marek Mühlberg • 16. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiit Tammiste: võrgud arenevad üha kiiremini

EMT tehnoloogiadivisjoni direktori Tiit Tammiste sõnul muudavad aina võimsamad tehnikaseadmed ja uute tehnoloogiate pealetung üha olulisemaks korraliku võrgu olemasolu.

Tammiste tõi tänasel Mobiilse Töökeskkonna Otsustajafoorumil näite, et kui EMT ehitas oma esimest 2G võrku 10-12 aastat, siis 3G võrgu ehituseks kulus umbes 5 aastat ning 4G võrguga saab Eesti kaetud juba 3-4 aastaga.

Tammiste sõnul moodustavad mõne aasta pärast 70-80 protsenti võrguliiklusest HD videod, mistõttu on võrgu võimekus väga oluline.Mobiilse Töökeskkonna Otsustajafoorumi korraldajaks on Confent ning partneriteks EMT, Samsung ja SAP.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755