eBay tegi analüütikute elu lihtsamaks

Maailma suurim online-ostukeskkond eBay teatas kolmanda kvartali majandustulemused ning neljanda kvartali väljavaate, mis klappisid analüütikute prognoosidega.

Californias San Jose linnas baseeruv ettevõte teenis kolmandas kvartalis puhaskasumina 597 miljonit dollarit ehk 45 senti aktsia kohta. Aasta tagasi olid vastavad näitajad 491 miljonit ja 37 senti, vahendab Bloomberg.

Kolme kuuga kasvas aastases võrdluses firma käive 15% võrra, 3,4 miljardi dollarini, mis klappis analüütikute prognoosidega. Kasum ilma ühekordsete kuludeta oli 51 senti aktsia kohta, mis samuti ühtis analüütikute ootustega.

"Investorid ootasid tõenäoliselt prognooside ületamist, eriti turul, kus me oleme näinud e-kaubanduse trendide tugevust," ütles Bloombergile Needhami analüütik Kerry Rice.

Neljandas kvartalis tuleb eBay hinnangul käive vahemikku 3,85-4 miljardit dollarit. Analüütikute keskmine prognoos on 3,94 miljardit. Kasumiks prognoosib firma 66-69 senti aktsia kohta ning analüütikud ootavad 68 senti.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara