18. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google’i tulemused jäid ootustele alla, aktsia kukub kivina

Google Inc. teatas kvartaalsest kasumist kauplemispäeva lõppu ära ootamata ja tulemused jäid analüütikute ootustele märgatavalt alla, vahendas finantsuudisteagentuur CNBC.

Peale USA kauplemipäeva keskpäeva, kui Google tegi oma majandustulemused teatavaks, kukkus aktsia hind 9,03%, 687,3 dollari peale. Ettevõte teatas, et enneaegses tulemuste avaldamises on süüdi RR Donnelley, mis saatis tulemused välja enne Google’i poolset autoriseeringut. Kauplemine peatati veidi aega peale teadaannet.

Ettevõte teatas kolmanda kvartali kasumist, mis oli 9,03 dollarit aktsia kohta. Aasta alguse poole oli kasum aktsia kohta 9,72 dollarit.

Käive tõusis 11,33 miljardi dollari peale, aasta tagasi oli see 7,51 miljardit dollarit.

Analüütikute ootus kasumi kohta oli 10,65 dollarit aktsia kohta ja käibe kohta 11,86 miljardit dollarit.

Autor: Teele Liblik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755