Tim Cook: Microsofti tahvelarvuti on kohutav

Apple’i juht Tim Cook andis eile Microsofti uuele tahvelarvutile negatiivse hinnangu, öeldes, et tegemist on ebamäärase tootega, vahendas AllThingsD.

Kui Cookilt küsiti Apple’i neljanda kvartali majandustulemuste ajal Microsofti uue tahvelarvuti kohta, ütles ta: „Me oleme lugenud, et see on üsna häiriv ja segane toode. Ma arvan, et inimesed peavad iPadi paremaks valikuks.”

Karmid sõnad oma rivaali suhtes, kes toob turule enda esimese tahvelarvuti. Kuid ärgem unustagem, mida ütles Microsofti juht Steve Ballmer 2007. aastal iPhone’i kohta: „See on kõige kallim telefon maailmas ning äriklientidele see ei meeldi, kuna sellel puudub klaviatuur. iPhone’iga on raske e-maile saata.”

Viis aastat hiljem ning Ballmer sööb ikka oma sõnu. Kuid see ei tähenda, et ka Cook ei võiks üks päev oma sõnu süüa. 

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara