Google jätab orkaaniohu tõttu ära tänase esitlusürituse New Yorgis

Google saatis tehnoloogiaajakirjanikele oktoobri keskel kutsed New Yorgis toimuvale Androidi üritusele. Üritus pidi aset leidma 29. oktoobril, kuid plaanist loobuti seoses orkaaniohuga. Praegu pole selge, millal üritus toimub.

Üritusel pidanuks tulema esitlemisele Nexus 4 nutitelefon (tootjaks LG), 3G võimekuse ja suurema mälumahuga (32 GB) Nexus 7 tahvelarvuti, Nexus 10 tahvelarvuti ning uusim Androidi operatsioonisüsteem versiooninumbriga 4.2.

Konkureerivad tehnoloogiafirmad kipuvad aeg-ajalt oma esitlusüritusi lähestikku planeerima. Täna, 29. oktoobril korraldab Microsoft San Franciscos oma Windows Phone 8 ürituse nagu algselt plaanitud - seekord soosis ilm Redmondis tegutsevat tehnoloogiahiidu.

Osale arutelus

  • Marek Mühlberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara