Autor: Marek Mühlberg • 2. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna toimub KUMUs Eesti IKT kogukonnale suunatud visioonikonverents

Konverentsi "Eesti IT visioon 2020: KICK OFF" korraldavad koostöös Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit ning Baltic Innovation Agency OÜ.

Konverentsipäeva keskseks teemaks on unistus Eestist kui juhtivast IT riigist, kus aastaks 2020 on 50 000 IT-ga seotud töökohta. Kõik ettekanded tegelevad sektori kasvu ja arengu ning eelkõige tööjõu teemadega. Jagatud visioonini jõudmiseks toimub kõiki osalejaid kaasav visioonigaraaž, kus saavad sõna sekka öelda kõik konverentsil osalejad.

Konverentsi avavad president Toomas Hendrik Ilves ja Eesti Infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liidu president Taavi Kotka.

Väliskülalistest saavad sõna Euroopa digitööstuse liidu Digital Europe president John Higgins, Ericssoni strateegilise turunduse juht Patrik Regårdh ja Kopenhageni IT-ülikooli prorektor Jørgen Staunstrup.

Eestist esinevad majandusanalüütik Maris Lauri, edukate start-up’ide looja Taavet Hinrikus, haridus- ja teadusministeeriumi kantsler Janar Holm ning EMT ja TeliaSonera esindajad.

Konverents on suunatud Eesti IKT kogukonnale, kelle hulka kuuluvad juhid, tippspetsialistid, idufirmad, teiste sektorite esindajad ning kõik osapooled, kellele IKT valdkond südamelähedane on. Konverentsi modereerivad Enn Saar ja Daniel Vaarik.

Lisainfo ja ajakava konverentsi ajakava leiate veebilehelt www.visioonistlahendusteni.ee.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755