Autor: Ken Rohelaan • 2. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft ja Verizon müüvad obligatsioone

Tarkvarafirma Microsoft ja telekommunikatsioonifirma Verizon müüvad selle aasta kõige aktiivsemal reedel vähemalt 10,3 miljardi dollari väärtuses võlakirju, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Janney Montgomery Scott LLC-i krediidianalüütiku Jody Lurie' hinnangul on taoline müük tingitud rekordiliselt madalatest laenukuludest. Emiteerijad üritavad ära kasutada pärast täna avaldatud USA tööturu aruannet ja tehinguid lõpule viia enne 6. novembril toimuvaid USA presidendivalimisi.

Microsoft müüb väärtpabereid kolmes osas ning võib täna pakkuda 5-, 10- ja 30-aastaseid võlakirju. Moody's Investors Service'i teatel võidakse Microsofti pakutavaid väärtpabereid hinnata kõrgeima investeerimisastmega Aaa.

Verizon pakub 3-, 5-, 10- ja 30-aastaseid obligatsioone. Tehinguga kursis oleva anonüümseks jäänud isiku sõnul makstakse müügitulu abil praegused võlad ning tulu kasutatakse üldisteks ettevõtte otstarveteks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755