Autor: Marek Mühlberg • 7. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype asendab Windows Live Messengeri

Microsoft saadab pensionile oma otsesõnumite teenuse Windows Live Messenger ning toob kasutajad üle Skype alla.

Selle sammu esimeseks verstapostiks oli paar nädalat tagasi välja lastud Skype 6.0 Windowsile ja Macile, mis lubab Skype'i sisse logida ka oma Microsofti kontoga. Piisab kui Windows Live Messengeri kasutajad laadivad alla Skype'i uusima versiooni, logivad oma Microsofti kontoga sisse ning kõik Messengeri kontaktid säilivad.

Microsoftis Skype divisjoni juhtiv Tony Bates sõnas, et Windows Live Messengeri teenus kaob kõigi kasutajate jaoks 2013. aasta esimeses kvartalis.

Windows LIve Messengeri kasutajaskond on viimastel aastatel jooksvalt kahanenud. 2010. aastal oli teenusel 300 miljonit kasutajat, täna on ettevõtte sõnul enam kui 100 miljonit kasutajat. Skype kasutajaskond on seevastu kasvanud 260 miljoni kasutajani ning tipptundidel on korraga võrgus 40 miljonit kasutajat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755