Autor: Rainer Saad • 9. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galaxy S3 tõusis müüduimaks nutitelefoniks

Eelmise kvartaliga sai Samsung Galaxy S3 nutitelefonist müüduim maailmas, tõrjudes sellega üle kahe aasta domineerinud iPhone’i teisele kohale, teatas täna uuringufirma Strategy Analytics.

Hinnanguliselt müüs Samsung kolmandas kvartali 18 miljonit S3 nutitelefoni, Apple seevastu 16,2 miljonit iPhone 4S-i, vahendas Reuters.

S3 tugev müük aitas Samsungil kolmandas kvartalis teenida rekordilised 7,3 miljardit dollarit tegevuskasumit.

„Samsung Galaxy S3 on osutunud meeletult populaarseks tarbijate ja operaatorfirmade seas Aasias, Põhja-Ameerikas ja Euroopas,” ütles Strategy Analytics’i analüütik Neil Mawston, kuid lisas, et tõenäoliselt võidab praeguse kvartaliga iPhone 5 esikoha Apple’ile tagasi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755