Autor: Rainer Saad • 13. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsofti videomäng „Halo 4” tegi uue müügirekordi

Microsofti „Halo 4” videomängu müüdi esimese 24 tunniga 220 miljoni dollari eest, ületades sellega 2007. aasta „Halo 3” rekordi, kui ühe päevaga müüdi videomängu 170 miljoni dollari eest.

Kui arvestada seda, et ühe mängu maksumuseks on 60 dollarit, siis müüdi ühe päevaga 3,7 miljonit eksemplari. Microsofti sõnul ületab mängu esimese nädala müük tõenäoliselt 300 miljonit piiri nagu „Halo 3” viis aastat tagasi tegi. Samuti usub Microsoft, et „Halo” seeria uusim mäng ületab müüginumbrite poolest eelmise seeria, kirjutas CNBC.

Kuid konkurendid ei puhka. Täna teatas Activision Blizzard, et toob turule enda videomängu „Call of Duty: Black Ops II”.

Küsimus on selles, kas Microsoft suudab enda suurt müügiedu hoida, kui turule on tulnud Call of Duty, mis erinevalt „Halo’st” on lisaks Xbox’ile saadaval ka PlayStation 3-l ja Nintendo Wii’l. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755