Autor: Rainer Saad • 16. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple’i aktsionärid paanikas?

Unustage lähenev fiskaalkuristik, sest tõeline paanika Wall Streetil on Apple’i aktsia, kirjutas CNBC.

Apple’i aktsia viimaste aastate imetlusväärne tõus on meelitanud ostma peaaegu iga suuremat USA rahafondi, kuid nüüd on need samad fondid rüselemas väljapääsu poole, kuna aktsia on tegemas märkimisväärset langust.

Eile langes Apple’i aktsia 2% ning kuue kuu madalaimale tasemele, kuna taaskord ruttasid fondid kasumeid võtma. Septembri kõigi aegade tipust on aktsia kukkunud 25%.

„Apple on klassikaline juhtum sellest, kuidas aktsia ostjaid on vähemaks jäänud,” ütles RiskReversal.com’i juht Enis Taner. „Ükskõik kui optimistlik kõik võib olla, on sul vaja uusi ostjaid iga päev, vastasel juhul läheb aktsia alla.”

Apple’i aktsia tõus aasta algusest oli vahepeal 74%, praeguseks on see kuivanud 30 protsendini. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755