Autor: Marek Mühlberg • 23. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HTC Baltikumi uus juht on Rudite Straupe

Rudite Straupe omab pikaajalist kogemust telekomi valdkonnas. Ta on olnud tegev korporatiivklientide müügijuhina ettevõttes Huawei Technologies Latvia ning töötanud Tele2 ärikliendisuhete juhina.

Straupe töötab HTC Kesk- ja Ida-Euroopa ametlikus partnerettevõttes TCCM s.r.o. HTC Baltikumi uue juhi Rudite Straupe sõnul on telekommunikatsiooni valdkond tema jaoks atraktiivne ja põnev, kuna selles toimuvad pidevalt uued arengud ja muutused.

"Olen töötanud telekommunikatsiooni valdkonnas tänaseks juba rohkem kui kolmteist aastat ning oman pikaajalist kogemust ärikliendi teenuste ja müügi alal. Olen väga õnnelik, et mul on olnud võimalus töötada ettevõtetes, mida ma pean valdkonna liidriteks,” ütles Rudite Straupe, kelle ametikohustuste hulka kuulub HTC Baltikumi juhina ka projektide eestvedamine, äriklientidega koostöö arendamine, uute toodete turuletoomine ning müügistrateegia arendamine Eestis, Lätis ja Leedus.

Rudite Straupe on lõpetanud Läti Ülikooli magistrantuuri õigusteaduse erialal. Lisaks pälvis Straupe 2004.aastal Tele2 aasta töötaja tunnustuse.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755