Hewlett-Packardi partner müüs ettevõtte teadmata seadmeid Süüriasse

Arvutitootja Hewlett-Packard (HP) teatas USA Väärtpaberite ja Börsitehingute Komisjonile (SEC), et nende partner müüs tooteid teadmata, kuhu need tarnitakse, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Projekti vedanud Itaalia ettevõte Area SpA müüs Süüriasse rohkem kui 500 000 dollari väärtuses jälgimisseadmeid, mida kasutatakse kodanike e-kirjade ja interneti kasutamise jälgimiseks. SEC-le saadetud kirjas ütles arvutitootja, et Area ei soetanud HP tooteid otse tootjalt, vaid kasutas HP partnerit, kes ei olnud teadlik seadmete lõplikust sihtkohast.

Eelmise aasta novembris teatas Area, et firma ei ole kunagi olnud Süüria luureagentuuriga seotud ning ettevõtte tegevus täitis kõik ekspordi eeskirju.

Osale arutelus

  • Ken Rohelaan

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara