RIKSi uus juht hakkab uuendama meresidesüsteemi

Riigi Infokommunikatsiooni Sihtasutuse (RIKS) juhataja kohale laekus tähtaegselt kümme kandideerimisavaldust.

7. detsembril toimub sihtasutuse nõukogu koosolek, kus muuhulgas vaadatakse läbi laekunud avaldused ning otsustatakse konkursi edasine kulg. RIKSi senise juhataja Tõnu Naestema 5-aastane leping lõpeb 2013. aasta jaanuari lõpus.

Naestama sõnul ta enda kandiatuuri sel korral enam üles ei seadnud. "Mul on olnud kogemus, et suurusjärgus 10 aastat ühes süsteemis olla, on piisav aeg," selgitas juht lahkumise tagamaid.

"Olen selle ametikoha peal veel jaanuari lõpuni. Veel on mõtlemisaega ning praegu tuleb järgmise aasta eelarve kokku panna ja tegeleda teiste pakiliste asjadega," selgitas Naestema seda, miks ta pole veel uute väljakutsete teemale keskendunud.

"Üks väga oluline asi on uue meresidesüsteemi väljaehitamine. Olemasolev on aastast 1999 ja peab veel mõned aastad vastu, kuid uut süsteemi on vaja juba varsti. See jääbki uue juhi üheks suuremaks ülesandeks lähima paari aasta jooksul," valgustas Naestema uuele juhile pärandatavaid kohustusi.

Osale arutelus

  • Marek Mühlberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara