Pilveteenuse kontor avab Eestis uksed

Euroopa juhtiv pilveandmetöötluse teenusepakkuja Cloudmore valis Hispaania, Iirimaa ja Poola kõrval veel ühe esinduskohana välja Eesti.

Cloudmore’i otsusele aitas kaasa Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) väärtuspakkumine Eesti eeliste kohta.

„Eesti võitis, sest riigi ettevõtluskultuur ühtib Cloudmore’i väärtustega ja väärtuspakkumine oli arusaadav, rääkimata sellest, et lend meie Stockholmi peakontorist kestab veidi alla tunni,” selgitas Cloudmore’i tegevjuht Michael Wicander ja lisas, et plaan on 2013. aastal Eestis jõudsalt kasvada.

„Eesti president Toomas Hendrik Ilves on Euroopa Komisjoni kutsel asumas juhtima Euroopa pilvandmetöötluse arendamise nõukoda, mistõttu tuleb Eestil selles vallas oma pädevust suurendada,” kommenteeris EASi juhatuse liige Martin Hirvoja.

Stockholmis asuva peakontoriga Cloudmore võimaldab ettevõtetel ja organisatsioonidel muuta üleminek pilveandmetöötlusele sujuvamaks. Cloudmore asutati 2004. aastal, ettevõte tuli turule 2007. aastal. Selles töötab 21 inimest ning ettevõte on esindatud Soomes, Rootsis, Norras, Suurbritannias ja Iirimaal. Cloudmore’i patenteeritud IT-haldusplatvormi koos klienditoe ja koolitusega kasutab üle 5000 organisatsiooni.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara