Autor: Ave Lepik • 4. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT: 71% telefoniostudest on nutitelefonid

EMT nutitelefonide müük moodustas novembrikuus 71% kogu telefonimüügist. Möödunud aasta samal perioodil oli nutifonide osakaal vaid 45% kogu müügist.

„Nutitelefonidest on novembris enimmüüdud Samsung Galaxy ja Apple iPhone telefonid, milledele järgnesid Sony Mobile mudeleid,“ kommenteeris EMT seadmete müügi osakonna juhataja Ardi Ratassepp. 

Nutitelefoni kasutab hinnanguliselt umbes 25% Eesti telefonikasutajatest ning nagu näitab müügistatistika, vahetatakse tavalisi mobiiltelefone nutitelefonide vastu üha kiirenevas tempos. Enim on ostetud Android-operatsioonisüsteemiga nutitelefone.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755