Autor: Rainer Saad • 5. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia Lumia 920 jõuab lõpuks ka Hiinasse, aktsia rallib

Nokia avalikustas täna, et nende Windowsi-põhist nutitelefoni Lumia 920 hakkab müüma maailma suurim operaator China Mobile, kirjutas Marketwatch.

Lumia 920T on esimene Windowsi telefoniversioon, mis kasutab Hiina TD-SCDMA tehnilisi standardeid. Telefon on varustatud kõrgetasemelise asukohateenuse ning fototehnoloogiaga.

Lumia 920 on Windows Phone entusiastide populaarne valik, samuti meeldib see uutele kasutajatele. Kui Lumia 800 tuli müügile Hiinas, võttis see üle iPhone’i turuosa.

Oktoobri seisuga oli China Mobile’il 703 miljonit kasutajat, kellest 79,3 miljonit kasutas 3G teenust. Telefoni jaehind on 4599 jüaani (563 eurot) ning see tuleb müügile selle kuu lõpus.

Nokia aktsia tõusis eile New Yorgis 5,5% ning on täna hommikul Helsingi börsil 6% üleval.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755