Autor: Rainer Saad • 7. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Guatemala ei andnud McAfee asutajale varjupaika

Sel nädalal Belize'ist Guatemalasse põgenenud McAfee antiviirusprogrammi looja John McAfee ei saanud Guatemalalt varjupaika, kirjutas BBC.

Belize'i politsei on soovinud McAfeed küsitleda seoses eelmise kuu mõrvajuhtumiga, kui tapeti Florida ärimees Gregory Faull.

Kolmapäeval arreteeriti Guatemalasse illegaalselt siseneda üritanud McAfee ning Guatemala president ei olnud nõus talle varjupaika andma.

„Kui ta tuleb Belize'ist pärast oma naabri mõrva, ei teki meil mulje nagu oleks tegu poliitilise tagakiusamisega, vaid pigem hirm alanud uurimise pärast,” ütles Guatemala president Otto Perez Molina pressikonverentsil.

McAfee saadetakse nüüd tõenäoliselt Belizesse tagasi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755