Autor: Rainer Saad • 7. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Galaxy telefon võib saada purunematu ekraani

Samsungi järgmise põlvkonna lipulaev Galaxy S4 jõuab poelettidele tõenäoliselt juba kevadel ning nutitelefon võib saada purunematu ekraani, kirjutas Reuters.

Uuele Galaxy’le oodatakse suuremat ja paremat ekraani, võimsamat neljatuumalist protsessorit ja 13 megapikselist kaamerat. Kuna nutitelefonid on üha rohkem hakanud välimuselt sarnanema, siis Samsungile oleks suureks müügihitiks purunematu ekraan.

„Vaadates 2013. aasta esimest poolt, siis me näeme tõestust sellest, et Samsung tõenäoliselt kiirendab Galaxy S IV väljalaskmist, võrreldes Galaxy S III-ga selle aasta mais,” ütles UBSi analüütik Nicolas Gaudois. „Usume, et ettevalmistused purunematute plastikekraanide tootmiseks jätkuvad.”

Analüütikute ja tehnoloogiablogide sõnul jõuab uus telefon poelettidele juba aprilli alguses.

„Ükskord nad võtavad kasutusele purunematud ja painduvad ekraanid. Olgu selleks siis kas Galaxy S IV või S V,” ütles Stanford Bernsteini analüütik Mark Newman.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755