Yahoo plaanib juhatuses muudatusi

Yahoo peaks lähiajal teatama Max Levchini lisamisest juhatusse, kui samal ajal lahkuvad kaks inimest, vahendas finantsuudisteportaal DealBook.

Max Levchini näol on tegemist PayPali kaasasutajaga, kes peaks sündmustega kursis olevate inimeste sõnul lähipäevil uue tööandjaga liituma. Yahoo juhatusest lahkuvad Intuiti juht Brad Smith ja Weather Channeli juht David W. Kenny.

Yahoo viimase aja muudatused juhatuses viitavad jätkuvale tegutsemisele püüelda taas tehnoloogiafirmade tippu. Tegemist on juulis alanud strateegiaga, kui ettevõte palkas Google'ist uueks juhiks Marissa Mayeri.

Levchini tulek peaks aitama Mayeril moderniseerida Yahoo tähtsamaid tooteid nagu e-mail ja Flickri fototeenus, et võistelda uute konkurentidega. Levchin lõi firma Slide, mis lõpuks aitas Facebookile toota veebirakendusi. Google ostis Slide'i kaks aastat tagasi umbes 180 miljoni dollari eest.

Osale arutelus

  • Ken Rohelaan

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO is looking for a TEST AUTOMATION TEAM LEAD

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Teabevara