Autor: Rainer Saad • 17. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Citigroup kärpis suurelt Apple’i aktsia hinnasihti

Citigroup langetas eile õhtul Apple’i aktsiasoovituse "osta" pealt neutraalseks ning kärpis hinnasihi 675 dollarilt 575 dollarile, kuna edasimüüjate tellimuste vähenemine on tõstatanud muresid uue iPhone 5 nõudluse pärast.

Citigroupi analüütik Glen Yeung ütles, et lühiajaline tarnekettide tellimuste vähenemine tõstatab küsimuse iPhone 5 tugevuse pärast ning see on risk kogu nn Apple’i loole, kirjutas Marketwatch. 

Citigroupi kärbe tuli pärast seda, kui Apple teatas, et on esimese nädalavahetusega müünud Hiinas rohkem kui 2 miljonit iPhone’i.

Apple’i aktsia on kõigi aegade tipust, milleks oli pisut üle 700 dollari, kukkunud rohkem kui 27%. Reedel langes Apple 3,75% 509,79 dollarini. 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755