Autor: Maarit Eerme • 19. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tahvelarvutite müük on kasvanud 40%

Lähenevad jõulud on kergitanud nutitelefonide müüki Elisa esindustes kolmandiku võrra ning tahvelarvutite müük on tõusnud koguni 40%.

Elisa tooteturunduse ja –juhtimise osakonna juhataja Mailiis Ploomanni sõnul müüakse Elisa esindustes iga päev kolmandiku võrra rohkem nutitelefone kui varasematel kuudel.

„Kasv müüginumbrites näitab, et nutitelefonist ja tahvelarvutist on saanud väga populaarne jõulukink,“ tõdes Mailiis Ploomann.Kõige aktiivsem seadmete müük toimub reedeti ja laupäeviti.

Seadmete jõulupalavikku on aidanud tõsta soodsamate seadmete jõudmine turule. Telefonide seas on populaarsed mudelid, mida on saada erinevates värvitoonides.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755