Autor: Kristi Malmberg • 20. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omaani Telekom ostis Net Groupilt e-kaubanduse süsteemi

Omaani Sultanaadis käivitub sel nädalal Net Groupi poolt valmistatud e-kaubanduse lahendus.

Omaani Telekomi jaoks loodud süsteemi tellimus tuli Net Groupile tänu majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi korraldatud äridelegatsiooni kohtumisele Omaani Sultanaadis, kus kohtuti kohalike riigiasutuste esindajate ja ettevõtjatega, teatas firma.

„Omaani Telekomile valmistatud lahendust on hea näide sellest, kuidas saab edukalt müüa Eestis toodetud ja paketeeritud infotehnoloogilist lahendust kaugetesse sihtriikidesse.“ rääkis Net Groupi juhatuse esimees Priit Kongo.  „Käesolev lahendus viib infotehnoloogilises mõistes areneva Omaani lähedamale turvalisele ning hästi üles ehitatud internetikeskkonnale,“ lisas Kongo.

Net Groupi poolt loodud e-kaubanduse lahendus on oma valdkonnas kõige ulatuslikum, uuem ja kaasaegsem Omaani sultanaadis. Omaani Telekom hakkab lahendust kasutama kaupade ja teenuste müümiseks Omaani turul.

Net Group-i müügitulu 2011. aastal oli 10 miljonit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755