20. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rain Laane: minu jaoks pole mõistet "läbi kukkuma" 

Microsofti Baltikumi juht Rain Laane jagas Äripäeva müügiveebi Best Sales psühholoogiakonverentsil oma kogemusi ebaõnnestumistest, mis on toetanud edu saavutamist.

„Minu sõnavaras ei ole mõistet „läbi kukkuma”. Mõned asjad lihtsalt tulevad kehvemini välja, aga siis saab neid uuesti proovida kuni õnnestuvad," rääkis Laane. Tema arvates on ausus ja julgus erineda  kõige olulisem. "Ära mõtle, kuidas meeldida teistele. Kui tahad olla edukas, ei saa ebaõnnestumistest hoiduda. Edukad inimesed eristuvad võime poolest möödunu selja taha jätta ning uuesti ja uuesti otsast alustada," selgitas ta.

Samas ei ole Laane arvates lihtne ebaõnnestuda nii, et kahjustused ei halvaks liikumisvõimet. "Inimene mõtleb liiga palju," viitas ta põhjusele.

Konverentsil rääkis Laane kuus isiklikku kogemuslugu ja andis soovitusi, kuidas tervislikult õnnestuda:

* Tehke asju, millesse te usute!

* Olge nutikad ja õppige teiste eksimusest!

* Võlgu ei taha meist keegi elada, kogemuste/teadmiste kogumine on alati hea.

* Suhtlusakt on tagasivõtmatu, enne kui ütled, mõtle!

* Enne kui annad alla, proovi lõpuni. Enamasti vaev saab tasutud.

* Enne kui maailmalõpujärgsesse aega läheme, naudi seda, mis teil täna on – ilusat ilma, seltskonda.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755