Autor: Rainer Saad • 20. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa esirikkur: Facebooki potentsiaalist pole aru saadud

Facebooki üks suurimaid investoreid ja Forbesi hinnangul Venemaa rikkaim mees Ališer Usmanov ütles CNBC-le, et sotsiaalmeediavõrgustiku potentsiaali pole täielikult mõistnud  ka Facebook ise.

Usbeki päritolu Usmanov, kes on ka USM Holdingisi asutaja, ütles, et on rahul selle aasta Facebooki aktsiate esmapakkumise tulemustega.

"Tegelikult me ootame järgmist tõusu. Me usume, et Facebook saab olema veel edukam, sest firmal on usku oma võimalustesse ning usku Mark Zuckerbergi," ütles ta.

Usmanov teenis 2009. aastal ostetud Facebooki aktsiate müügiga rohkem kui  miljard dollarit. Kui temalt küsiti, kas ta müüb ka enda ülejäänud aktsiad, kui keeluperiood maikuus lõppeb, ütles ta: "Eks näis."

"Me oleme õnnelikud selle üle, mis me teenisime. Me ostsime õigel ajal õige hinnaga," ütles ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755