Autor: Indrek Kald • 21. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

STV: me ei tee klientidel rahvuse järgi vahet

Sidefirma STV juhatuse teatel ei ole nad kunagi teinud vahet oma klientidel nende rahvuse alusel.

"Šokeerivad avaldused, nagu meie ei sooviks Kanal 2ga lepingut sõlmida sellepärast, et meie klientide hulgas on suurem osa venekeelseid kliente, ei vasta tõele," kinnitas STV juhatuse liige Erik Reinaru.

"Meie firma esindajad ei ole kunagi meediaga suheldes puudutanud klientide rahvuse teemat ja kaasaegses ühiskonnas ei tohiks rahvuse põhist vahetegemist lubada," kommenteeris ta IRLi kuuluva rahvuslaste ühenduse avaldust.

Reinaru sõnul on STV kohta valeinfo avaldamine ettekavatsetud laimukampaania, mille tulemuseks on rahvustevahelised pinged vahetult enne jõulupühi. "Seoses meedias avaldatud laimuga oleme juba alustanud hagiavalduse ettevalmistamist. Paralleelselt pöördume pretensiooniga ka Avaliku Sõna Nõukogu poole," märkis ta.

AS STV on telekommunikatsioonioperaator, mis pakub kaabel-TV, telefoni- ja internetiühenduse teenuseid. Ettevõtte klientideks on üle 100 000 Eesti elaniku.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755