Alamäe: aasta ärimehed on Lõhmus, Ossinovski ja Pant

Mullu aasta ettevõtja tiitliga pärjatud ASi Nortal juhi Priit Alamäe sõnul on sel aastal tunnustamist väärt kolm meest: LHV asutaja ja omanik Rain Lõhmus, raudteeärimees Oleg Ossinovski ja Tallink Grupi juhatuse esimees Enn Pant.

"Tõstaksin esile kolm nime, kes on sel aastal silma paistnud. LHV arendaja Rain Lõhmus - LHV tugev turuletulek. Oleg Ossinovski - jõuline äri kasvatamine piiri taga ja Enn Pant - Tallinki jätkuv ja jõuline areng," ütles Alamäe.

2011. aastal valis audiitor- ja konsultatsioonifirma Ernst & Young Priit Alamäe ja Taavi Kotka Eesti aasta ettevõtjateks.

Osale arutelus

  • Kadri Jakobson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara