Autor: Romet Kreek • 27. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas ka sina peaksid müüma oma Cisco aktsiad?

Jõuluvaikuses võis jääda märkamata, et Cisco Systemsi juhatuse esimees John Chambers plaanib müüa 2,8 miljonit Cisco aktsiat, kirjutab Bill Maurer SeekingAlphas.

See hulk moodustab kolmandiku tema positsioonist, kui arvestada ka tema realiseerimata aktsiaoptsioone.

Käivad jutud, et Chambers võib minna paari aasta pärast pensionile ning aktsiamüük võib olla selle protsessi algus. Küsimus on, kas Cisco, mille aktsia liigub selle aasta kõrgtaseme lähedal, on midagi, mille pärast peaksid hakkama investorid muretsema?

Aktsia hind on kenasti tõusnud majandusaasta esimese kvartali tulemuste järel, mis lõid analüütikute käibe- ja kasumiootusi. Ka ettevõtte prognoos oli korralik.

 "Kui Chambers oleks müünud väikese osa aktsiatest, siis ma ei muretseks, kuid sellise suure aktsiapaki müük paneb mõtlema," kirjutas Maurer. Ta soovitab neile, kes on juba selles nimes sees, võtta osaliselt kasumit ja osta aktsiaid tagasi madalama hinnaga.

Loe pikemalt inglise keeles, mida Maurer Ciscost arvab, siit: http://seekingalpha.com/article/1083751-should-you-sell-cisco-like-ceo-john-chambers-is?source=feed

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755