Facebooki ämber tõi IPO-vaikuse

2012. aastal on aktsiate avalike pakkumiste maht kukkunud madalaimale tasemele alates finantskriisi algusest, kuna majandused aeglustuvad ning Facebooki börsidebüüt valmistas pettumuse ja vähendas nõudlust, vahendab Bloomberg.

Tänavu on ettevõtted kaasanud üle maailma vaid 112 miljardit dollarit. Nii vähe raha ei ole ettevõtted kaasanud alates 2008. aastast. Euroopas on kukkunud esmaemissioonide maht kolmandikule mullusest ja USAs, kus Facebooki IPO-fiasko tõi kaasatud kapitaliks kõigest 41 miljardit dollarit, on IPOde maht vaid pool 2011. aasta omast,

Osale arutelus

  • Romet Kreek

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara