Ajakiri Arvutimaailm lõpetas ilmumise

Möödunud aastal oma kahekümnendat sünnipäeva tähistanud ajakiri Arvutimaailm lõpetas ilmumise. Viimane number ilmus lõppenud aasta 21. detsembril.

Kirjastuse Presshouse OÜ tegevdirektor Janis Kaal sõnas, et ajakirja väljaandmine otsustati lõpetada, sest väljaandele ei leitud tasuvat ärimudelit.

Ettevõttele kuulub jätkuvalt Arvutimaailma kaubamärk. Kaubamärgiga seotud plaanide ja uute projektide osas jäi Kaal napisõnaliseks. "Arvutimaailma kaubamärgiga seonduvalt ei ole mul hetkel võimalik kommenteerida enamat kui seda, et kaubamärk on registreeritud ja kuulub jätkuvalt Presshouse’ile," tõdes Kaal.

Arvutimaailma viimane peatoimetaja Kaido Einama on uuest aastast ametis tehnika ja tööstuse ajakirjas Inseneeria. Ka on Einama tegev mittetulundusühingus Reisijutud, mille nimele on registreeritud ajakirja Arvutimaailm endine domeen am.ee.

Ajakiri Arvutimaailm loodi 1993. aastal Eesti informaatikafondi poolt ja Ustus Aguri eestvedamisel. Väljaande eesmärk oli juhtida avalikkuse teed infoühiskonda. Kirjastus Presshouse ostis ajakirja Riigi Infosüsteemide Arenduskeskuselt (tänane Riigi Infosüsteemi Amet) 2005. aastal.

Osale arutelus

  • Marek Mühlberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

CREDITINFO ESTONIA is looking for a PYTHON DEVELOPER

Creditinfo Eesti AS

05. oktoober 2018

DERIVCO is looking for a .NET DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

DERIVCO is looking for a UX/UI DESIGNER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

Teabevara