Autor: Rainer Saad • 3. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Allikas: Apple alustas iPhone 6 ja iOS7 testimist

Apple alustas uue iPhone’i ja operatsioonisüsteemi iOS7 testimist, kirjutas rahvusvaheline tehnoloogiauudiste portaal The Next Web.

Portaalile ütles anonüümne allikas, et logiandmete järgi on Apple testinud iPhone 6.1 identifikaatoriga iOS 7 tarkvaraplatvormi kasutavat riistvara. Praegune iPhone 5 kasutab identifikaatoreid „iPhone 5.1” ja „iPhone 5.2”.

Allika sõnul viitavad testimisel kasutatavad IP´-aadressid Apple’i peakorterile Cupertinos.

Praegu ei ole Apple ühtegi ametlikku teadannet uue iPhone’i või iOS7 kohta välja andnud, kuid eelmise aasta novembris teatas DigiTimes, et tootmisprobleemide tõttu on Apple kiirendanud uue telefoni materjalide ja koostisosade sertifitseerimisprotsessi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755