Autor: Rainer Saad • 7. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amazoni aktsia tegi uue kõigi aegade tipu

Amazoni aktsia vallutas täna uue kõigi aegade tipu, kuna Morgan Stanley hinnangul tõuseb interneti jaemüüja aktsia rohkem kui turg tervikuna.

Amazon rallis Nasdaqi börsil täna 269,3 dollarini, mis on uus kõigi aegade kõrgeim tase. Morgan Stanley tõstis Amazoni aktsiasoovituse „equal-weight’ilt” „overweight’iks”.

Yahoo Finance andmete järgi on 27 analüütiku soovitus Amazoni aktsiale „osta” või „tugev osta”. Kümne soovitus on „hoia” ning üks usub, et aktsial läheb halvemini kui turul tervikuna.

CNETi andmetel avalikustab Amazon see aasta ka enda esimese mobiiltelefoni. Prognoositavalt toimub see aprill-september ning hinnaks pakutakse 100-200 dollarit.

Eelmisel aastal tõusis Amazoni aktsia 40 protsenti.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755