Zuckerberg paisutas maailma rikaste jõukust

Maailma 100 kõige jõukamat inimest kasvatasid lõppeval nädalal oma vara 18 miljardi dollari võrra, vahendab agentuur Bloomberg värskemaid arenguid oma miljardäride indeksist.

Suhtlusvõrgustiku Facebook kaasasutaja ja tegevjuhi Mark Zuckerbergi vara kasvas Bloombergi andmeil 1,3 miljardi dollari võrra. Facebooki aktsia tõusis nädalaga 10,3% ja kerkis viimase kuue kuu kõrgeimale tasemele. 28-aastase Zuckerbergi vara on kokku hinnatud 14,6 miljardile dollarile, mis asetab ta maailmas 57. kohale.

„Facebookil oli väga hea nädal,“ kommenteeris Horizon Kinetics LLC portfellihaldur Matthew Houk. „Samas pole veel selge, kas Mark Zuckerberg suudab Facebookist teha kestva toote, mis suudab aktsionäridele väärtust luua ka pikema aja jooksul.“

Mehhiko telekomimagnaat Carlos Slim on jätkuvalt maailma rikkaim 77,1 miljardi dollariga. Järgneb Microsofti kaasasutaja Bill Gates 63,5 miljardi dollariga. Kolmandal kohal on Euroopa rikkaim mees Amancio Ortega, rõivaketi Zara omanik, 58,1 miljardi dollariga. Ortegast jääb 7,6 miljardi dollari võrra maha Berkshire Hathaway juht Warren Buffett.

Osale arutelus

  • Sirje Rank

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO is looking for a .NET DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

DERIVCO is looking for a UX/UI DESIGNER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

Teabevara